Menu

Werkwijze overige relaties

Heb je een moeizame relatie met iemand waar je zelf niet uit komt? Vraag je je af of je het contact met iemand in je omgeving moet beperken omdat jullie botsen? Zou je graag willen dat diegene zou veranderen? Voel je je bekritiseerd, onbegrepen en niet gewaardeerd?

Hoe je ermee omgaat, dáár draait het om

Sommige mensen hebben problemen met zichzelf of anderen, zelfs met dingen, die lange tijd voortslepen. Anderen lijken hun problemen vrijwel meteen in de kiem smoren. Het zijn niet de omstandigheden die het probleem veroorzaken; het is hoe je ermee omgaat wat bepaalt of een voorval een probleem wordt.

Vrijblijvende afspraak maken

Hoe gaan we te werk?

Het aantal afspraken dat we inplannen, is afhankelijk van de aard van het probleem. Soms zijn een paar sessies al voldoende om een groot verschil te maken. Gemiddeld duurt een traject zes sessies. Er wordt van je verwacht dat je tussen de sessies door zelf aan de slag gaat met wat we besproken hebben. Zo haal je het meeste uit onze tijd samen!

Het krachtige traject is op je persoonlijke uitdagingen afgestemd. Het is ontworpen om je te helpen jezelf en de ander beter te begrijpen. Ook leer je hoe je deze inzichten kunt gebruiken om de communicatie te verbeteren in je meest bijzondere relaties. Je leert over menselijk gedrag, en hoe je elke uitdaging of emotie die je in de weg staat, op kan lossen.

Het traject zit boordevol waardevolle informatie om je te tonen hoe je van een crisis een kans maakt, en geeft je belangrijke principes en tools om wrok, oordeel, woede en onrealistische verwachtingen op te lossen. Onze beproefde en wetenschappelijk onderbouwde werkwijze leidt steevast tot meer begrip, respect en harmonie. Bovendien leidt een traject gegarandeerd tot inzicht in elkaar en in jezelf.

Wat je zult leren:

  • Begrijp de dynamiek van je gezin van herkomst, en van je huidige relaties
  • Geniet meer van je kinderen, ouders en andere mensen in je omgeving
  • Begrijp waarom bepaalde gebeurtenissen zich hebben voorgedaan
  • Krijg meer waardering voor je huidige relaties
  • Krijg meer waardering voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een oriënterend gesprek aan.

Vrijblijvende afspraak maken