Menu

Referenties

Velen zijn je voor gegaan. Lees hier verder over hun ervaringen.

Hi Romy, ik wil je bedanken voor het inzicht dat jij mij 3 jaar geleden hebt gegeven. Het inzicht waardoor ik mij bewust werd van wat ik heb, in plaats van bezig te zijn met hetgeen ik niet heb. Het heeft mij bewust gemaakt, laten inzien wat voor lieve vrouw en mooi gezin ik heb. Het heeft mij bewust gemaakt van dat wat echt belangrijk is in het leven. En het heeft mij bewust gemaakt om de focus op mezelf te leggen in plaats van mijn omgeving. Je hebt mij laten inzien dat geluk bij mezelf begint en niet bij anderen. Hier heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds profijt van. Mijn vrouw en ik zijn nog steeds gelukkig samen, samen met onze lieve kinderen. We genieten van elkaar, voelen ons erg verbonden met elkaar en ik ben veel meer op mezelf gericht. In die zin, dat het leven zo mooi is zoals ik het zelf aanschouw. Dankjewel daarvoor! ~

Romy stelt je op je gemak en legt goed uit wat de bedoeling is, een training bij Romy voelt als een warme deken, met een resultaat dat je stoutste dromen overtreft, zo supergoed! Ik vond het heel prettig met deze sfeer tijdens de workshop familiedynamiek te ervaren en heeft mij heel veel rust en verder in mijn proces gebracht. Chapeau voor Romy, kanjer!
~ Angela Godschalk, Financial Assistant BIP Holland

Ik wil je bedanken voor onze sessie samen, en voor het feit dat ik sinds deze sessie een nieuwe motto heb in mijn leven: “Je moet doen wat je wilt, of willen wat je doet”. Deze vind ik zo mooi en krachtig dat ik het zeker eens per week in mijn gedachte laat rondzingen.
~ Marcel Sol, Consultant Decision Support KLM, Schiphol NL

Nogmaals heel erg bedankt voor de vernieuwende inzichten, de persoonlijke gesprekken en alles, wat wij vandaag gedeeld hebben. 
~ Jan Croonen, Bedrijfsarts Civiel-Militaire Bestuursafspraken, Eindhoven NL

Gek genoeg ben ik nu dankbaar voor iets waar ik mij tot gisteren aan kon ergeren.
~ Sven Rickli, Scientific Behaviour Mentor and Social Innovator bij Nolost Capital, Oisterwijk NL

Ik ben tot een beter inzicht gekomen in hetgeen wat voor mij van belang is en me drijft. De begeleiding is vriendelijk en open.
~ Johan Vunderink, General management IT Industry, Apeldoorn NL

Ik ben compleet verrast en woorden drukken eigenlijk niet uit hoe blij ik ben dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik vind het nog steeds moeilijk om te geloven dat het zo’n verschil binnen mij heeft gemaakt. Een persoon die mijn geduld de laatste tijd nogal op de proef stelde, daarmee kon ik vandaag ineens weer een stuk relaxter om gaan en mezelf weer beter inleven. Ik had nooit verwacht dat dit zo’n impact zou kunnen hebben en dat ik veel lastige dingen ineens allemaal zoveel beter begrijp en kan plaatsen en daarmee kan “omarmen”.
~ Sven, HR Adviseur, Ede NL

Het besef dat het mogelijk is om die negativiteit te neutraliseren was behoorlijk confronterend, maar ook zeer mooi om te ervaren. Het geeft je veel rust en het gevoel weer dankbaar te kunnen zijn.
~ Coen, Arnhem NL

Ik merk dat de impact van afgelopen zaterdag nog steeds tot mij door aan het dringen is. Ik ben er enorm veel wijzer van geworden, voel mij op een bepaalde manier anders, ik kan veel dingen nu nog beter relativeren. Voel naar mijn kinderen en man toe nog meer liefde, het lijkt of dit nog onvoorwaardelijker is geworden.
~ Christine, Amsterdam NL

Ik besefte me net hoe anders ik dingen zie tegenwoordig. Ik maak me vrijwel geen zorgen meer – niet veel in ieder geval. En ik zie alles op één of andere manier als een kans. Heb zelfs mijn kijk op de dood veranderd. Grotendeels dankzij jou. Dank je wel!
~ Erin Gray, Jurist Berry & Co, Queenstown NZ

Romy; een lieve vrouw die luistert naar haar hart en de moed heeft om het te volgen. Dat dreef haar de hele wereld rond. Alle waardevolle inzichten die ze heeft geleerd van haar reizen over de hele wereld, onderwijl op eigen zoektocht naar betekenis in het leven, heeft ze opgenomen in haar coaching praktijk. Romy heeft een inzichtelijke manier van kijken, tot in de kern van een probleem. Eenmaal waargenomen, beheerst zij de kunst om zachtjes dat aan het licht te brengen, wat nodig is om de resolutie te vinden. Dat is haar gave.
~ Gerrit van der Heide, Improvement Facilitator, Drachten NL

Romy is in staat om te luisteren zonder te oordelen. Ze stelt vragen die werkelijk van belang zijn; vragen die je uitdagen en leiden naar het hart van de zaak. Ze ziet de diamant en kracht in het hart van een persoon en probeert dit te laten zien aan hen, om hen te stimuleren, om het te polijsten en nog groter te maken. Zij leeft en spreekt vanuit haar hart. Dat is haar echte waarheid en is dat is waar ze voor staat. Uit ervaring weet ze dat leven vanuit het hart de enige manier is, en dat het je dichter bij jezelf en anderen brengt. Ze gelooft sterk in de verbinding tussen hart en geest en de kracht en schoonheid van deze vereniging. Deze vereniging IS Romy.
~ Cindy Ootes, Manager Butterfli Lodge, Queenstown NZ

Wat opvallend is voor mij, is Romy’s oprechte nieuwsgierigheid in mensen en in het leven. Haar coaching techniek hielp me mijn ware aard terug te vinden. Mevrouw Quint heeft het vermogen om mensen hun eigen potentieel te laten herontdekken. Dankjewel!
~ Will, Amsterdam NL

Romy is in staat situaties vanuit zowel de geest en het hart te benaderen, daarbij geholpen door haar gevoeligheid en authenticiteit. Zij heeft persoonlijk het verschil van de antwoorden die de geest en het hart geven ervaren. Ze kan anderen helpen om te luisteren naar hun verstand en hart; als gevolg daarvan krijgen ze grip op hun leven in het hier en nu. Als je je leven op dit moment wil verbeteren, ga dan in gesprek met haar!
~ John Snijders Blok, Senior Development Coach KLM, Amsterdam NL

Romy heeft me geholpen om mijn leven te veranderen in een eenvoudige sessie! Ik had een diepgeworteld innerlijk conflict dat me ervan weerhield voluit te leven en ik had al jaren geprobeerd om het zelf op te lossen. Sinds ik Romy heb gezien is het probleem dat zo permanent leek volledig verdwenen en mijn leven is op ingrijpende wijze voor altijd veranderd. Met haar heldere geest, natuurlijke aanleg en warmte is ze een leidend licht en ik voel me echt dankbaar haar te hebben ontmoet.
~ Coral Pearce, De Algarve PT

Ik heb Romy bezocht na een relatiebreuk die me veel energie kostte. Ik voelde dat ik in een spiraal naar beneden zat en wist dat dit moest stoppen, maar was niet in staat op dat moment het touw in het donker te vinden waaraan ik me kon optrekken.

Mensen in mijn nabije omgeving reageerden anders op me in die tijd. Na een paar sessies met Romy, waarin ik leerde mijn gevoel te veranderen met behulp van de technieken, kon ik een verschuiving in mijn gedrag en om me heen bemerken en dat was erg opbeurend. Ik voelde me een stuk beter over mezelf en constateerde een positieve verandering in mijn geest.

Ik trainde ook voor een marathon in die tijd, mijn eerste. Ik gebruikte de HeartMath techniek tijdens mijn training en tijdens mijn race. Ik ben nog steeds verbaasd over de resultaten van mijn race en ik geloof echt dat het gebruik van deze techniek tijdens een race en tijdens de training je hart beter doet functioneren en je hele lichaam meer in harmonie doet werken, om je zo naar nieuwe hoogtes te duwen. Ik kan het echt iedereen aanbevelen die op zoek is om prestaties te verbeteren, voor mij is dit ‘fine-tuning van de motor’. Ik ben 38, had slechts twee maanden kunnen trainen als gevolg van letsel en liep mijn eerste marathon in 3.12 uur.
Als laatste wil ik zeggen dat je verschil kan merken als je vast zit in een ruzie of in een situatie waar je het gevoel hebt dat je tegen een muur loopt. Het veranderen van je gevoel zal je helpen door die muur te breken en dingen, wat deze ook mogen zijn, zullen meer in evenwicht zijn.
~ Niels, Front of House in The Hills & Fotograaf, Queenstown NZ