Menu

Relatietherapie Tiel

Voor relatietherapie in de omgeving van Tiel, kun je het beste contact opnemen met Romy Quint. Wacht niet voor het te laat is! Veel stellen gaan in therapie als laatste redmiddel, terwijl zij eigenlijk al hebben besloten om uit elkaar te gaan. Op een informele manier ga je bij Romy aan de slag met je relatie. En als je het niet zeker weet; je kunt bij haar eerst een vrijblijvende intake inplannen.

Vrijblijvende afspraak maken

Doel van relatietherapie 

Kies je voor relatietherapie van Romy Quint, dan ga je tijdens de sessies werken aan verbetering van de communicatie en de intimiteit. De sessies zijn gericht op het gezamenlijke proces. Tegelijkertijd gaat het ook om een stukje persoonlijke ontwikkeling waar je partner dan ook getuige van is. Romy probeert op die manier begrip te kweken voor elkaar. Je zult merken dat je veel over jezelf leert. Gemiddeld duurt de therapie zes sessies. Dit is wel afhankelijk van de aard van het probleem. Tevens krijgen jullie ook opdrachten mee waarmee je tussen de sessies door aan de slag gaat. De kosten voor een sessie zijn 90 euro en de duur van een sessie is 90 minuten. Relatietherapie in Ede volgen of een van de andere plaatsen in de regio is ook mogelijk, zoals relatietherapie Barneveld, Wageningen of Lunteren.

Relatietherapie Tiel

Andere relaties

Naast relatietherapie, kun je ook voor andere relaties dan die met je partner bij Romy terecht. Misschien is er een probleem met een van je kinderen, een ander familielid of met een van je vrienden die je graag op zou willen lossen. Tijdens de sessies krijg je begrip waarom bepaalde situaties zich hebben voorgedaan en ga je je huidige relaties en jezelf meer waarderen.

Over relatietherapeut Romy

Romy hecht veel waarde aan de informele en ongedwongen sfeer tijdens de therapie. Alleen op die manier kun je teruggaan naar een basis van vertrouwen in de ander en in jezelf. Tijdens de sessies ligt de focus op je eigen persoonlijke uitdagingen die doelgericht en praktisch worden benaderd, zodat je snel handvatten hebt waarmee je al je relaties kunt verbeteren. Romy is opgeleid als Demartini Methode® Facilitator.

Maak kennis met Romy

Wil je weten of een relatietherapeute iets voor jullie kan betekenen of heb je nog vragen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Tiel en omgeving en kijk wat Romy voor jullie relatie kan betekenen. Dit gesprek is kosteloos.

Vrijblijvende afspraak maken