Menu

Relatietherapie Veenendaal

Loopt het al een tijdje stroef in jullie relatie en weet je eigenlijk niet goed of en hoe je samen verder wilt? Dan kan ik met relatietherapie in Veenendaal jullie helpen op het goede spoor te komen. Op een ongedwongen wijze ga je onder mijn begeleiding samen werken aan het herstellen van jullie communicatie en intimiteit. Dat is een intensief proces, maar het is beslist de moeite waard om hierin te investeren. Want jullie hebben immers niet voor niets ooit voor elkaar gekozen. Ik geef daarom graag jullie relatie de kans die het verdient.

Vrijblijvende afspraak maken

Wanneer is relatietherapie de juiste keuze?

Veel stellen vinden relatietherapie vaak een te grote stap. Ze wachten liever totdat de relatie op breken staat, waarbij hulp vaak te laat is. Heb je dus twijfels in je relatie of merk je dat de communicatie op bepaalde gebieden stroef loopt? Zelfs dan is het al waardevol om langs te komen voor relatietherapie. Zo vergroot je de kans dat jouw relatie alleen maar sterker wordt, voor een mooie en gelukkige toekomst met elkaar. Niet alleen romantische partners zijn gebaat bij een relatietherapeut. In mijn praktijk zijn familieleden en vrienden ook meer dan welkom.

relatietherapie Veenendaal

Hoe ziet het traject eruit?

Zodra je met relatietherapie start, begin je met reflecteren. Niet alleen op je relatie, maar ook op jezelf en je partner. Wat zijn je struikelblokken? Welke emoties zitten je in de weg? Samen ontdekken we de belangrijkste aandachtspunten en kijken we naar de stappen die we kunnen zetten om woede, wrok en teleurstellingen te boven te komen. Uiteraard blikken we ook vooruit. Wat kan je in het vervolg anders doen om problemen te voorkomen? En hoe komen jullie een crisis samen sterk door?

Samen werken aan herstel

De sessies zijn er op gericht begrip te kweken voor elkaar. Je zult tijdens het proces veel over jezelf en je partner leren en staat ook stil bij situaties en keuzes die zich de afgelopen tijd hebben voorgedaan. En we gaan kijken hoe je de impasses in tijdens onenigheid de baas kunt worden. De bedoeling is om dit allemaal op een ontspannen wijze te doen, met hier en daar een vleugje humor. Ik hanteer in de aanpak dan ook een beproefde wetenschappelijk methode. Het is immers bewezen dat relaties beslist baat hebben bij goede relatietherapie.

Alle vormen van relatietherapie in Veenendaal

Ik bied naast echtelijke relatietherapie in Veenendaal ook hulp en inzicht bij andere relaties en familiebanden. Zit er bijvoorbeeld frictie in het contact met kinderen, pubers of andere familieleden? Of wil je een verbroken contact met vrienden graag weer herstellen? Ook bij dergelijke problemen kun je bij mij terecht. Bij deze sessies krijg je inzicht in verbanden en verhoudingen tussen elkaar, en ook meer zicht en grip op situaties zoals deze zijn ontstaan.

Vrijblijvende afspraak maken

Relatietherapie in de Regio vallei

Natuurlijk is het belangrijk dat je je op je gemak voelt als je kiest voor relatietherapie in de omgeving van Veenendaal. Daarom is het altijd mogelijk om eerst een vrijblijvende intake met mij in te plannen. Op die manier maak je alvast kennis met mijn aanpak en krijg je een beeld van wat de therapie voor jou/jullie specifieke geval zal gaan inhouden. Ik richt me als relatietherapeut op de regio, dus ook relatietherapie Tiel en omgeving is mogelijk.