Menu

Wie is Romy Quint

Romy Quint werd in 1978 geboren en groeide op in Lunteren. Al op jonge leeftijd stelde ze grote levensvragen. Met name de vraag ‘Wat drijft ons?’ hield haar bezig. Na haar opleiding in Nederland, studeerde ze International Business in Los Angeles en werkte in Oostenrijk, Mexico en Italië. Tien jaar lang leefde ze als een moderne nomade, en observeerde haar omgeving uitvoerig. Dit gaf haar de gelegenheid om in de praktijk te leren over menselijk gedrag en ‘street wise’ te worden, alsmede bewust van culturele verschillen.

Vrijblijvende afspraak maken

Romy heeft zo’n 60 landen aangedaan, en vooral in Nieuw-Zeeland voelde ze zich sterk verbonden met het land en de maatschappij. In 2008 besloot ze om te emigreren, en begon met haar studie gedragswetenschap in Sydney. Twee jaar na aankomst in Nieuw Zeeland liet ze een grote wens in vervulling gaan door haar eigen bedrijf op te richten, en zo een significante bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van haar cliënten. In 2014 heeft Romy zich bij haar levenspartner in Nederland gevoegd, en zet haar werkzaamheden hier voort. Met een praktijk voor relatietherapie in Lunteren en Veenendaal, richt ze zich op de hele regio de Vallei. Waaronder ook relatietherapie in Ede en Wageningen.

Romy is opgeleid als Demartini Methode® Facilitator. Met een schat aan ervaring en kennis is zij van dienst om levens & relaties te transformeren.

Romy’s missie:

Romy helpt bij het vinden van oplossingen die bijdragen aan een goede verstandhouding tussen partners, en eventuele kinderen.

Romy’s belangrijkste doelen:

  • Volwassenen en kinderen beschermen tegen de onnodige schade die zij ondervinden bij relatieproblemen.
  • Stellen een positief, betaalbaar en tijdbesparend plan te bieden bij het verbeteren van hun relatie.
  • Een rol als bemiddelaar voor conflictoplossing vervullen, op het gebied van relatieproblemen.

Vraag nu vrijblijvend een oriënterend gesprek aan

Vrijblijvende afspraak maken