Menu

Relatietherapie Barneveld

Het loopt al een tijdje stroef tussen jou en je partner, maar voor relatietherapie in Barneveld vind je het nog te vroeg. Of je partner staat hier absoluut niet voor open. Je vraagt je dan ook af: relatietherapie in Barneveld, wat kan je dat nou opleveren? Heel veel!

Oplossen relatieproblemen tijdens relatietherapie Barneveld

Relatietherapie Ede, Barneveld, Veenendaal, Wageningen

Quint Relatietherapie Ede, Barneveld, Veenendaal, Lunteren, Wageningen en omgeving.

Uit de sessies tijdens relatietherapie in Barneveld blijkt dat veel relatieproblemen voortkomen uit ontrouw. Ook moeilijkheden op het gebied van ouderschap, familie en vrienden behoren tot veelvoorkomende relatieproblemen. Deze problemen uiten zich in de vorm van een scheve machtsbalans en gebrekkige communicatie. Wanneer het vertrouwen langdurig beschadigd is, gaan wij effectief te werk om weer nader tot elkaar te komen.

Resultaat inschakelen Quint relatietherapie

Als zaakvoerder van Quint Relatietherapie Veenendaal heb ik al veel cliënten kunnen helpen. Hun ervaringen met mij en mijn therapie:

  • “Romy stelt je op je gemak en legt goed uit wat de bedoeling is”.
  • “Nogmaals heel erg bedankt voor de cursus, de vernieuwende inzichten, de persoonlijke gesprekken”.
  • “Romy heeft me geholpen om mijn leven te veranderen in een eenvoudige sessie! Ik had een diepgeworteld innerlijk conflict dat me ervan weerhield voluit te leven en ik had al jaren geprobeerd om het zelf op te lossen.”

Ondanks wat de naam zou vermoeden, gaat het bij relatietherapie niet enkel om jullie relatie: je leert ook veel over jezelf. Zo leer je bijvoorbeeld de juiste vragen te stellen. Je gaat uitdagingen zien in situaties die je eerder als probleem hebt ervaren. Je leert om te gaan met emoties, zoals stress en boosheid. Op die manier streven we ernaar de dynamiek in jullie relatie te veranderen. Het resultaat van Relatietherapie in Barneveld? Dankbaar zijn voor datgene dat je als vanzelfsprekend bent gaan zien, je beter en sterker voelen, een positieve kijk op het leven en weer grip krijgen op je leven én je relatie.

Over mij

Ik heb ongeveer door zestig landen gereisd. Tijdens mijn wereldreis heb ik veel waardevolle inzichten gekregen over het doel en betekenis in het leven. Dit heeft mij in staat gesteld om tijdens de sessies snel tot de kern van het probleem te komen, waarna ik praktische handvatten aanreik om tot een oplossing te komen. Er zijn mensen die al jaren bij een psycholoog lopen en toch na gemiddeld vijf sessies tijdens de relatietherapie in Barneveld al een veel groter verschil ervaren dan tijdens voorgaande jaren. Dat komt door de praktische toepasbaarheid van oplossingen voor de thema’s waarvoor mensen bij mij in therapie gaan. Belangrijk daarbij is wel dat je hetgeen je leert tijdens de sessies in de praktijk brengt.

Gratis kennismakingsgesprek

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de thema’s waar je mee te maken hebt en bekijk ik wat ik voor jullie kan betekenen.

Neem contact op met Quint relatietherapie Barneveld

Quint Relatietherapie Barneveld werkt!

Contact