Menu

Relatietherapie Bennekom

Verloopt jullie relatie een beetje stroef en willen jullie samen werken aan jullie relatie? Romy Quint kan jullie als relatietherapeut in Bennekom en omgeving weer helpen om op het goede spoor te komen. Op een laagdrempelige en ongedwongen wijze gaan jullie onder begeleiding samen werken aan het herstellen van jullie communicatie. Een relatie is immers de moeite waard om in te investeren. Romy Quint helpt daarom graag met tips en oplossingen die jullie direct toe kunnen toepassen in de praktijk.

Vrijblijvende afspraak maken

Elkaar opnieuw leren kennen met relatietherapie

Je leert veel over jezelf en je partner tijdens relatietherapie sessies. Het doel met relatietherapie is duidelijk: We streven er samen naar de dynamiek tussen jullie te veranderen zodat jullie meer begrip en respect voor elkaar creëren. Het is nooit te laat om jullie relatie een nieuw leven in te blazen zolang jullie beide bereid zijn om naar elkaars wensen en frustraties te luisteren.

Relatietherapie Barneveld

De werkwijze nabij Bennekom

Relatietherapie is niet beperkt tot relaties tussen partners. Je kunt bij Quint Relatietherapie ook terecht voor andere relaties. Denk bijvoorbeeld aan een relatie met een familielid zoals een vader, moeder of kinderen. Of een relatie als een vriendschap. Voorafgaand het kennismakingsgesprek bespreken we de aard van het probleem. Aan de hand van het gesprek kan ik namelijk een goede inschatting maken van het aantal nodige sessies.

Persoonlijke uitdagingen ontdekken

Tijdens relatietherapie wordt jullie relatie onder de loep gelegd. We kijken naar jullie persoonlijke uitdagingen en daardoor leren jullie verschillende dingen. Je leert onder andere hoe je van een crisis een kans kan maken. Hoe je om kunt gaan met onrealistische verwachtingen en andere emoties. Een succesvol traject is bij ons binnen handbereik.

Neem contact op met ons voor Relatietherapie in Bennekom

Willen jullie weten wat Quint relatietherapie in Bennekom en omgeving voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of maak een afspraak voor een vrijblijvende intake. Romy Quint staat voor al jullie relatieproblemen klaar.

Vrijblijvende afspraak maken