Menu

Relatietherapie Wageningen

Zowel uit onderzoek als bij mij in de praktijk is het volgende gebleken tijdens het geven van relatietherapie in Wageningen: veel stellen trekken pas aan de bel wanneer het te laat is. Neem je toch de stap om in therapie te gaan, dan blijkt vaak dat de therapievorm erg formeel is. Hierdoor hebben stellen aan het begin van de therapie al het gevoel te falen. Dat is ontzettend zonde, want deze instelling leidt ertoe dat de relatie of het huwelijk bij voorbaat al een verloren zaak is.

Vrijblijvende afspraak maken

Bij Quint Relatietherapie gaan we anders te werk. Zowel bij de vrijblijvende intake als tijdens het vervolgtraject staat de informele sfeer en de ongedwongenheid centraal zodat je je direct op je gemak voelt. Met de nodige humor en verhalen laten we de gesprekken zo aangenaam mogelijk verlopen.

In relatietherapie nabij Wageningen bij Romy

Voordat je begint aan relatietherapie willen jullie wellicht wel weten wie ik eigenlijk ben? Ik ben Romy en heb veel van de wereld gezien. Zo heb ik International Business in Los Angeles gestudeerd en gedragswetenschappen in Nieuw-Zeeland. Met name in Nieuw-Zeeland voelde ik een band met het land en de maatschappij. Daarom emigreerde ik in 2008 naar Sydney. Twee jaar nadat ik in Nieuw-Zeeland aankwam werd mijn droom werkelijkheid: het starten met een eigen bedrijf. Uiteindelijk heb ik vijf jaar in Nieuw-Zeeland gewoond totdat ik in 2014 terugkeerde naar Nederland. Hier zet ik mijn werk sindsdien voort als relatietherapeut nabij Wageningen.

Relatietherapie Wageningen

Persoonlijke uitdagingen tijdens relatietherapie

Tijdens de relatietherapie leggen we niet alleen je partner onder de loep, ook kijken we naar jezelf. Op die manier krijg je meer inzicht en meer begrip voor elkaar. Het traject dat we tijdens de therapie volgen, is gebaseerd op jullie persoonlijke uitdagingen. Je leert verschillende dingen:

  • Hoe maak ik van een crisis een kans?
  • Hoe ga ik om met onrealistische verwachtingen, woede, wrok en andere principes en hoe los ik deze op?
  • Hoe los ik uitdagingen of emoties die in de weg staan op?

Het uiteindelijke doel? Het verbeteren van de communicatie en intimiteit in je relaties. Bovendien krijg je meer begrip, respect en harmonie in je leven. De werkwijze die wordt gevolgd tijdens de relatietherapie is niet alleen beproefd, ook is deze wetenschappelijk onderbouwd. Kortom, een succesvol traject is binnen handbereik!

Neem contact op met Quint Relatietherapie Wageningen

Wil je weten wat relatietherapie voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of plan een vrijblijvende intake in. Naast relatietherapie in regio Wageningen, is Romy ook werkzaam met Tiel relatietherapie, Ede, Barneveld en relatietherapie Bennekom. Quint Relatietherapie is gevestigd in Lunteren.

Vrijblijvende afspraak maken