Menu

Relatietherapie Ede

Jullie beloven keer op keer beterschap. Vaak gaat het even goed, totdat het kaartenhuis weer ineenstort. Je wilt je relatie of huwelijk redden, maar zit met de handen in het haar? Op dat moment kan ik als relatietherapeut, Quint Relatietherapie Ede een uitweg bieden. Mijn relatietherapie vindt in ongedwongen sfeer plaats, waar op basis van vertrouwen een traject wordt gestart waarin je echt jezelf kan zijn. Op die manier werken wij toe naar een permanente oplossing.

Vrijblijvende afspraak maken

Hoe kan Quint relatietherapie helpen?

Om tot een oplossing te komen tijdens de relatietherapie is het eerst belangrijk om vast te stellen wat er gebeurt. Signalen die gepaard gaan met het in stand houden van een moeizame relatie zijn:

  1. Emotionele symptomen: je ervaart vaak stress in hoge pieken en diepe dalen.
  2. Lichamelijke symptomen: je kampt met hoofdpijn, buikpijn of pijnlijke spieren.
  3. Psychische symptomen: je maakt je zorgen. Je denkt vaak terug aan beslissingen die je anders had willen nemen.

Herken je een of meerdere van deze symptomen? Geen zorgen! De signalen zijn een teken dat je zelf al weet dat je je koers moet wijzigen omdat je niet tevreden bent met de realiteit zoals deze nu is. Ik wil je daarbij graag helpen.

relatietherapie Ede

Traject Quint Relatietherapeut middels EFT relatietherapie

Tijdens het volgen van een traject bij mij streven we ernaar de manier waarop je naar je relatie kijkt en de dynamiek tussen jullie in je voordeel te veranderen. Tevens leer je omgaan met stress, angst, boosheid en negatieve gevoelens. Bovendien behandelen we de algemene uitdagingen van je relatie. Het einddoel is dat je weer dankbaar kunt zijn voor wat je hebt en lekker in je vel zit. Dat geldt niet alleen voor jullie samen, ook alleen zul je je sterker voelen.

Als relatietherapeut zet ik daarbij niet één specifieke manier in, maar een mix van verschillende methodes zoals EFT relatietherapie, contextuele therapie, Demartini methode, KIES en soms hartcoherentie. De trajecten zijn op maat gemaakt, zeer praktisch en kortstondig van aard.

Relatieproblemen identificeren middels relatietherapie

Tijdens de relatietherapie in Ede kijken we naar de oorzaken van jullie relatieproblemen. Vaak gaat het om communicatieproblemen. Mensen willen gewaardeerd worden om wie ze zijn. Als jij datgene wat jij belangrijk vindt aan iemand anders opdringt of de belangen van je partner boven die van jezelf stelt, gaat er iets wringen.

Nieuwsgierig geworden wat relatietherapie nabij Bennekom voor jullie relatie kan betekenen? Informeer dan bij mij voor een vrijblijvend gesprek. Ik richt me als relatietherapeut op de hele regio. Dus ook voor relatietherapie in Wageningen, relatietherapeut Tiel, Veenendaal en Barneveld sta ik graag voor je klaar.

Vrijblijvende afspraak maken