Menu

Relatietherapie Lunteren

Zoek je een relatietherapeut in Lunteren om je relatie nieuw leven in te blazen? Of gaat het stroef tussen jou en je partner en wil je graag je relatieproblemen oplossen? Neem dan contact op met Romy Quint. Op een laagdrempelige manier geeft Romy je tips en oplossingen die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Vrijblijvende afspraak maken

Jezelf leren kennen met relatietherapie

Tijdens de relatietherapie in Lunteren zul je naast veel over je partner ook veel over jezelf leren. Je leert wat je eigen persoonlijke uitdagingen zijn en hoe om te gaan met emoties, zoals wanneer je boos bent of veel stress ervaart. Het doel is eenvoudig: we streven ernaar de dynamiek tussen jullie te veranderen, zodat de communicatie verbetert en je meer begrip en respect krijgt voor de ander. Naast de relatie met je partner kun je ook bij Quint Relatietherapie voor andere relaties. Denk aan een familielid (vader, moeder, kinderen) of een vriendschap.

Relatietherapie Lunteren

Werkwijze

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we de aard van het probleem. Aan de hand van dit gesprek kan ik waarschijnlijk een goede schatting maken van het aantal sessies dat nodig is. Gemiddeld zijn er zes sessies nodig voor een traject. Een sessie duurt anderhalf uur en mijn tarief is €90,- per uur (inclusief btw). De sessies werken het beste als je het geleerde tijdens de sessie ook in de praktijk brengt. Quint Relatietherapie is gevestigd in Lunteren en richt zich op de regio. Zij is werkzaam als relatietherapeut in Barneveld, Tiel, Wageningen en Rhenen.

Over Quint Relatietherapie

Je kunt bij Romy rekenen op een schat aan (praktijk)ervaring. Ze heeft International Business in Los Angeles gestudeerd na haar opleiding te hebben afgerond in Nederland. Romy heeft onder andere gewerkt in Oostenrijk, Mexico en Italië. Ze heeft zich als doel gesteld volwassenen en kinderen te beschermen tegen de onnodige schade die zij ondervinden bij relatieproblemen en oplossingen te vinden die bijdragen aan een goede verstandhouding tussen partners en de kinderen. Ben je benieuwd hoe anderen Romy als relatietherapeut hebben ervaren? Lees verder bij de referenties. Direct een afspraak maken? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.

Vrijblijvende afspraak maken