Menu

Tien tekenen van relatieproblemen

Ben je benieuwd of je relatie zijn beloop heeft gehad? Heb je het gevoel je pas weer open te kunnen stellen voor je partner als hij of zij zou veranderen? Voel je je bekritiseerd, onbegrepen en niet gewaardeerd? Of merk je dat boosheid en woede een negatieve invloed heeft op jullie relatie? We willen allemaal een liefdevolle relatie maar ondanks de vaak veelbelovende start, zorgen communicatieproblemen, veronderstellingen en projecties van verwachtingen soms dat de oorspronkelijke vonk plaats maakt voor weerstand en emoties.

Wil je je relatie nieuw leven inblazen en terug brengen naar de plek waar je blij bent dat je er onderdeel van uitmaakt, waar je je gewaardeerd voelt en je ook je partner weer waardeert? Als je ja antwoordt op één van de onderstaande vragen dan kan het tijd zijn om actie te ondernemen en de spanning en emoties die je relatie blokkeren weg te nemen.

  1. Zou je willen dat je partner veranderde?
  2. Voel je je boos en wrokkig ten opzichte van je partner?
  3. Overweeg je een einde te maken aan de relatie?
  4. Valt het je op dat er andere mogelijke partners op de ‘relatie-markt’ zijn?
  5. Voel je je jaloers en achterdochtig ten opzichte van je partner?
  6. Is je behoefte aan intimiteit verdwenen?
  7. Vraag je je af of je je nog steeds aangetrokken voelt tot je partner?
  8. Ben je minder aanhankelijk en trek je je terug?
  9. Besteed je doelbewust meer tijd zonder je partner?
  10. Fantaseer je over een nieuwe relatie?

Quint Relatietherapie Lunteren biedt een krachtige programma dat is ontworpen om je te helpen jezelf en je partner te begrijpen, en hoe je dat inzicht kan gebruiken om de communicatie en intimiteit op te bouwen in je meest bijzondere relaties. Je leert over menselijk gedrag, over de mechanismen van waarnemen en emoties, en hoe je elke uitdaging, probleem of emotie die de dankbaarheid in je relatie, in je leven en in je ervaringen in de weg staat, op kan lossen.
Het traject zit boordevol waardevolle informatie om je te tonen hoe je van een crisis een kans maakt, en geeft je belangrijke principes en tools om gevoelens van wrok, oordeel, woede en onrealistische verwachtingen die je relatie in de weg zouden kunnen staan, op te lossen.

“De kwaliteit van je leven hangt af van de kwaliteit van de vragen die je stelt.”

Neem vrijblijvend contact op

Transformeer je relatie en maak een nieuwe verbinding door woede om te zetten in genegenheid, afstand om te zetten in intimiteit en gebrek aan waardering om te zetten in dankbaarheid. Til je relatie naar het volgende niveau van kracht en inspiratie. Kan je je de laatste ommekeer in je leven nog herinneren? Dit is zo’n moment! Wanneer je ‘ja’ hebt geantwoord op één of meer van de vragen, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Gebaseerd op het werk van John Demartini. Voor meer informatie kan je terecht op www.drdemartini.com